Магнітна дошка на стіну: просто, зручно, цікаво


Магнітна дошка на стіну: просто, зручно, цікаво
0 Comments

Магнітна дошка ідеально підійде як для домашнього, так і для офісного користування. Форма і розміри таких дошок практично такі ж як і в коркових або стандартних шкільних. Це прямокутник, рідше квадрат, оформлений рамкою.

Кріпити до них інформацію на паперових носіях ще простіше, ніж до коркових: просто піднести лист до бажаного місця і закріпити магнітом. Також на такій дошці інформацію можна записати за допомогою маркера.

Магнітна дошка Аllboards

Магнітні дошки на стіну для будинку користуються великою популярністю ще й тому, що мають додаткову функцію: по ним можна писати маркером. В офісах різних компаній, в установах і навчальних закладах поширеним варіантом є поворотні дошки: на одному боці пишуть маркером, а на іншому застосовують магніти для розміщення інформації.

Вибір асортименту магнітів є досить великим: на IT-тематику (смайлики), пізнавальні (літери, геометричні фігурки), просто приємні квіточки, метелики, нейтральні округлі капелюшки.

Корисна порада! Дуже важливо підібрати магніти відповідно до призначення дошки. Зовнішній вигляд цих додаткових елементів значно впливає на створення певного настрою в сприйнятті розміщеної інформації.

Магнітна дошка для дітей на стіну є універсальним варіантом. Користування фіксаторами не вимагає особливих умінь і доступно кожній дитині. Можливість малювати, писати кольоровим маркером забезпечує всебічний розвиток: вдосконалюється моторика, активізується мислення, творчу уяву, формуються певні навчальні навички. Крім того, компанія Allboards пропонує цікавий варіант для дитячої творчості: Дошка DUO (коркова+магнітна поверхня), де в оному виробі поєднано два види поверхонь – коркова та магнітна.

Магнітно-коркова дошка Allboards

За типом конструкції магнітно-маркерні дошки можна розділити:

Останній вид заслуговує на особливу увагу. Це дошки на триногах, що зовні нагадують мольберт. Ними оснащені практично всі офіси. Основними позитивними характеристиками можна вважати компактність і створення атмосфери камерності (сприяють необхідному робочого настрою) внаслідок особливостей конструкції. Для домашнього користування частіше застосовуються невеликі фліпчарти.

Визнаний лідер у сфері забезпечення магнітними та корковими дошками, таблицями для навчальних завдань компанія «АLLboards-Україна» пропонує клієнтам усіх рівнів, де важливий творчий підхід до справи свої вироби європейського ґатунку. 

1 thought on “Магнітна дошка на стіну: просто, зручно, цікаво”

  1. Вардо :

    Потрібна магнітна дошка 70*70, біла
    Яка вартість?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Замовити дзвінок